Värigalleria

Ryhmä III: punaiset

Ryhmä IV: punavalkeat

Ryhmä V: naamiovärit

EMS-koodit sfinxien, don sfinxien sekä peterbaldien värien lukemiseen:

Väri:

31 burmanaamio
32 tonkineesinaamio
33 himalajanaamio

Silmien väri, merkitään vain tarvittaessa:
61 sininen
62 oranssi
63 eriväriset
64 vihreä
65 burmanaamio
66 tonkineesinaamio
67 naamiokissan sininen

Karvan pituus, merkitään vain tarvittaessa:
83 brush

Vuosi 2016 on yhdistyksen kolmas toimintavuosi. Toiminnan painopisteenä on sen vakiinnuttaminen sekä jäsen- ja varainhankinta. Yhdistys kerää varoja pääasiassa jäsenmaksuilla ja myyntipöytätuotoilla.

Edistääksemme yhdistyksen varainkeruuta järjestetään talkoita, joissa on tarkoituksena askarrella tuotteita myyntiin ja myös ideoida muita myyntituotteita. Myyntipöytä viedään mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman moneen näyttelyyn.

Yhdistyksen nettisivuilla esitellään toimintaa ja sen edustamia kissarotuja, sekä ylläpidetään listaa mm. kasvattajista ja varattavissa olevista pennuista. Nettisivuilla ja lehdessä julkaistaan listaa kissojen erilaisista terveystuloksista, kuten sydän- ja munuaisultratulokset.

Yhdistyksen lehdessä ja nettisivuilla julkaistaan myös koosteita pentuetiedoista, joissa on muun muassa pentukuolleisuudesta sekä keisarinleikkausten yleisyydestä roduissamme.

Yhdistyksen tiedotusta hoidetaan ensisijaisesti sähköisesti nettisivujen ja Facebook-sivun avulla sekä vuosittain julkaistaan muutamia newslettereitä jotka toimitetaan sähköpostitse. Lehti toimitetaan jäsenille 2-4 numeroa vuodessa.

Yhdistykselle tehdään esite, jota jaetaan roduista kiinnostuneille näyttelyissä myynti- ja infopöydässä sekä jäsenten toimesta.
Yhdistys palkitsee jäsentensä omistuksessa olevat parhaiten näyttelyissä menestyneet sfinxit ja don sfinxit palkinnoin ja kunniakirjoin.

Yhdistys pyrkii järjestämään vuosittain jäsenpäivän vaihtuvin teemoin sekä pikkujoulut.

Yhdistys pyrkii jatkamaan yhteistyösopimusta Univetin kanssa alennetuista sydän- ja munuaisultrahinnoista sekä löytämään myös muita yhteistyökumppaneita.
Yhdistys jatkaa myös yhteistyösopimusta Kissaliiton kanssa.