Sfinxit ry ylläpitää listaa sfinxien, don sfinxien sekä peterbaldien terveystutkimuksista. Julkaistava tulos voi olla mistä tahansa terveystutkimuksesta, josta on saanut eläinlääkärin tai esim. laboratorion antaman lausunnon. Näitä tutkimuksia ovat esimerkiksi veriryhmämääritys, silmätutkimus, sydän- ja munuaisultra tai vaikka polvi- tai lonkkatutkimus. Myös ruumiinavausraportti käy. Lausuntoon liitetään kopio sukutaulusta ja alla oleva lomake, jolla omistaja sallii että tulokset ovat julkisia ja yhdistyksen käytettävissä. 

Arkistoinnin helpottamiseksi pyydämme että lähetätte sydänultratulokset aina osoitteeseen jtk(at) sfinxit.fi . Kirjoita sähköpostin otsikoksi "Sydänultra".
Näin löydämme meille lähetetyt tulokset helpommin. 

Julkaisulupa (pdf)

Tässä vaiheessa terveystuloksia vain tilastoidaan ja julkaistaan. Kun tuloksia on riittävästi, niiden pohjalta voidaan tehdä myös erilaisia taulukoita tai visuaalisia esityksiä, jotka julkaistaan jäsenlehdessä ja/tai yhdistyksen nettisivuilla. Myöhemmin on suunnitelmissa tehdä roduille jalostuksentavoiteohjelma ja/tai rotujulkaisut, joissa on hyödynnetty näitä tuloksia.

Kannustamme kaikkia avoimuuteen ja rehelliseen tiedonjakamiseen, sfinxien, don sfinxien ja peterbaldien parhaaksi!

LUE LISÄÄ

Copyright

Sivustolla olevien kuvien kopiointi
ilman lupaa on kielletty.

Unauthorized copying of the photos
on this site is prohibited.

Sfinxit ry

Sfinxit ry on karvattomien
sfinx-, don sfinx- ja peterbald-
kissarotujen oma rotuyhdistys.

Liity jäseneksi!