Ohje Vuoden Kissa -kisaan ilmoittautumiseen:      

Sfinxit ry:n vuoden kissa -kisaan tulokset otetaan jatkossa suoraan Kissaliiton omakissan virallisesta rankingista, tarkastettujen tulosten julkaisun jälkeen. Huolehdi siis ajoissa itse, että tulokset on siellä oikein.

Kisaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen, mutta voit halutessasi vetää kissasi pois kilpailusta ilmoittamalla siitä hallitukselle osoitteeseen hallitus(at)sfinxit.fi .

Sfinxit ry:n vuoden kissa -kisaan osallistuvan kissan kaikkien omistajien on oltava Sfinxit ry:n jäsen sekä näyttelyvuotena että palkintojen jakovuotena. Jäsenmaksun eräpäivään mennessä maksaneilla jäsenyys on voimassa koko kalenterivuoden ja myöhemmin jäsenmaksun maksaneilla jäsenyys katsotaan alkaneeksi maksupäivästä.

Tuloksia huomioitaessa kissan omistajuus katsotaan näyttelyluettelosta. Pyydettäessä kissan omistajuus on pystyttävä todistamaan.

Tulokset julkaistaan yhdistyksen nettisivuilla www.sfinxit.fi . Palkittavien kissojen omistajille lähetetään sähköpostitse kutsu palkitsemistilaisuuteen, joka pääsääntöisesti on kevätkokouksen yhteydessä.

Copyright

Sivustolla olevien kuvien kopiointi
ilman lupaa on kielletty.

Unauthorized copying of the photos
on this site is prohibited.

Sfinxit ry

Sfinxit ry on karvattomien
sfinx-, don sfinx- ja peterbald-
kissarotujen oma rotuyhdistys.

Liity jäseneksi!