Jäsenmaksut 2019:

Maksuohjeet

Tilinumero: FI06 5780 3820 0947 60
Saaja: Sfinxit ry
Viitenumero: 123 (jätä viestikenttä tyhjäksi!)

Tallenna maksukuitti pdf- tai jpg-tiedostoksi tai tulosta se paperille.

Jäseneksi voit liittyä kahdella tavalla

1. Täytä sähköinen jäsenhakemus

a) Maksa jäsenmaksu yhdistyksen tilille alla mainittujen ohjeiden mukaan ja ota pdf printti/skannaus tai jpg-kuva maksukuitista.
b) Täytä ja lähetä sähköinen jäsenhakemuslomake.
c) Lähetä maksukuittitiedosto jäsenrekisterin hoitajalle osoitteeseen jasen @ sfinxit.fi tai paperitulosteena jäsenrekisterin hoitajalle jonka osoitteen löydät yhteystiedoista. Mikäli lähetät postitse, varmistathan, että kuitissa näkyy maksajana tai muuten täydennettynä oma nimesi.

Jäsenhakemuslomake

2. Täytä paperinen jäsenhakemus

a) Maksa jäsenmaksu yhdistyksen tilille alla mainittujen ohjeiden mukaan ja tulosta maksukuitti paperille. Varmistathan, että kuitissa näkyy maksajana tai muuten (kynällä) täydennettynä oma nimesi.
b) Täytä sitten jäsenhakemuslomake.
c) Lähetä molemmat pdf:ksi skannattuna jäsenrekisterin hoitajalle osoitteeseen jasen @ sfinxit.fi tai paperitulosteina jäsenrekisterin hoitajalle jonka osoitetiedot löydät yhteystiedoista.

Jäsenhakemuslomake (pdf)

Kasvattaja: Mikäli haluat tietosi pentu- ja kasvattajalistoille, sinun täytyy olla Sfinxit ry:n kasvattajajäsen ja sitoutua noudattamaan kasvattajasitoumuksen sääntöjä.

Tarkempia tietoja